1
(1)

Varikosette megszabadít a visszerek látható tüneteitől, megelőzi a visszerek kialakulásának lehetőségét, megszünteti a láb fájdalmait és nehézségérzetét, biztonságos és természetes összetevőkben gazdag.

varikosette

Varikosette AZ ORTOPÉD VILÁGSZERVEZET AJÁNLÁSÁVAL! EGÉSZSÉGES ÉS GYÖNYÖRŰ LÁBAK. Teljes gyógyulás mindössze 28 nap alatt. A VISSZEREK VESZÉLYEI: A páciensek közül sokan úgy gondolják, hogy a visszerek mindössze esztétikai problémát jelentenek, ezért nem tesznek semmit a betegség megszüntetésre érdekében, csupán ruhákkal próbálják eltakarni az érintett területet. Trombózis Az erek elvékonyodnak és szinte egybeolvadnak a bőrrel. A bőr felszíni sérülései erős vérzést okoznak. Trófikus fekélyek jelennek meg a különböző keringési problémák és a szövetek nem megfelelő tápanyagellátása miatt. A VÉRRÖGÖK KIALAKULÁSA A vérrögök feladata a vérzés elállítása , azonban ezek bizonyos esetekben különösen veszélyesek lehetnek: Elvékonyítják a vérfalakat, Megnövelik a vér viszkozitását, Lelassítják a vérkeringést. Ezek eredményeképp, a megjelent vérrögök részlegesen, vagy akár teljesen is képesek elzárni az ereket. A VARIKOSETTE GYÓGYHATÁSA: 1. Csökkenti az erek tágulékonyságát és a vérbőséget. A Varikosette a szervezet mikrokeringésére hatva megerősíti a hajszálereket, valamint csökkenti az erek áteresztő- és ellenálló képességét. 2. Az erek újból egészségessé válnak, az ércsomók pedig eltűnnek. A Varikosette helyreállítja a vérkeringést, és szinte azonnal fokozza a szív, az agy és a belek működését. A VARIKOSETTE GYULLADÁSCSÖKKENTŐ HATÁSA. A termék megakadályozza a gyulladások kialakulásáért felelős prosztaglandinok termelődését. AKIK MÁR KIPRÓBÁLTÁK A VARIKOSETTE-ET: Mindig is imádtam a magassarkúkat, mivel úgy gondolom, ezek tökéletesen kiemelik a női szépséget. Miután kiderült, hogy visszereim vannak, sajnos le kellett mondanom ezekről a gyönyörű lábbelikről. Rengeteg krémet, sőt, még injekciós kezeléseket is kipróbáltam, de semmi nem segített. A Varikosette-nek hála, végül megoldódott a problémám. A lábaim most újra olyanok, mint egykor fiatalkoromban, de a biztonság kedvéért nem fogok többé magassarkút hordani. Elegem lett a visszerekből. Hiába próbálkoztam, igazán semmi sem segített. Nem maradt más, mint a visszér elleni gyógyharisnyák viselése, amelyek még a nyári melegben is rajtam voltak. Egyszer aztán, a lányom beállított a Varikosette krémmel. Elkezdtem használni a terméket, de őszintén szólva, nem igazán reménykedtem a hatásában. Mára már azonban, szinte bevett szokás lett a termék használata. A visszerek a terhességem ideje alatt jelentkeztek, de egyébként is örökletes hajlamom van a betegségre. Nagy reményekkel kezdtem neki a Varikosette használatának. Pár nap alatt, a lábamon lévő duzzanatok csökkenni kezdtek, rövid időn belül pedig megszűnt a fájdalom, végül a visszerek is teljesen eltűntek. Ennyi pénzért senki sem fog jobb kezelési módszert találni! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

VARIKOSETTE ÚJGENERÁCIÓS MEGOLDÁSA, hogy a legtöbb termék eddig csak a betegség tüneteinek a kezelésére, a fájdalomcsillapításra és a duzzanatok lehúzására volt képes.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt!

Értékelés 1 / 5. Szavazásszám: 1

Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.