A többi potenciafokozó gyógyszertől eltérően a Ultimate Formula nemcsak az erekciót javítja, hanem a hímvessző növelését és erősítését is segíti.

ultimate formula vágyfokozó

Több mint húsz éve segítek a férfiakon, minden korosztályból. A potencia gyengülése vagy elvesztése a legfőbb férfiprobléma. Sokáig kutattam egy valóban hatékony és biztos gyógyszer után, ami képes a potencia helyreállítására. E gyógyszer minden kétséget kizáróan a Ultimate Formula. A laboratóriumi vizsgálatok átnézése után a gyógyíthatatlannak mondott pácienseim is kipróbálták – az eredmény bámulatos volt! Teljes bizalommal ajánlom a Ultimate Formula-t, mert jelenleg ez a legjobb kezelés a potenciacsökkenés megelőzésére. Az összetevők különleges kombinációja szabályozza az anyagcserét, serkenti a tesztoszteron-termelést, és növeli annak koncentrációját a vérben, segítve az optimális szint elérését. A készítmény használata növeli a szexuális étvágyat, javítja az erekciót, továbbá hosszabb közösülést, fokozott orgazmust okoz. A nők már attól felizgulnak, ha meglátnak – a jó szex sokkal jobban hat, mint a szép arc vagy a drága auto! A partnered a barátnői társaságában soha nem fog “piciként” vagy “sietősként” emlegetni. Már az is felizgatja, ha csak eszébe jut, milyen jó is volt az elmúlt éjjel! Manapság a piacon rengeteg potenciajavító gyógyszert találhatunk. Néhány teljesen hatástalan, mások csak roved ideig tartanak, lásd Viagra és olcsóbb másolatai. Ezeken kívül vannak valóban veszélyes termékek is: nem bevizsgált, mi több, kipróbálatlan vegyszerek, melyek súlyos egészségügyi problémát okozhatnak. Íme a biztos és kipróbált készítmény: “Ultimate Formula” Az alábbi esetekben érdemes használni a Ultimate Formula-t: Gyenge szexuális aktivitás, bizonytalan erekció, impotencia vagy csökkent potencia, korai magömlés, zavaros szexuális vágy, többszöri szexuális aktus lehetetlensége, urogenitális rendszer fertőzései (húgycsőgyulladás, hólyaghurut, vesemedence-gyulladás), intenzív sportolás, fizikai és szellemi fáradtság, alacsony spermiumszám és minőség, túlzott stressz, gyenge orgazmus.

Szájon át történő bevitel, naponta 20 ml, lehetőleg a reggel folyamán. A pozitív eredmény azonnal látható. Hatása három-hat hónapig tart, fogyasztása után egyéni preferencia szerint a bevitel megismételhető.