0
(0)

Fly Bra LÁTHATATLAN MELLTARTÓ. HIPOALLERGÉN Bőrgyógyászatilag tesztelt. A mellek tökéletes formázása, felesleges részletek nélkül. Láthatatlan minden ruha alatt. Megemeli a melleket és tökéletes formát kölcsönöz nekik.

flay bra

A FLY BRA TULAJDONSÁGAI: Az anatómiailag megfelelő szilikon kosarak tartást biztosítanak és formázzák a melleket, tökéletes a nyitott hátú, mély, V kivágással rendelkező ruhák viseléséhez, mellette örökre elfelejtheted a pántokat és a merevítőket, semmi sem fog az utadba állni. A FLY BRA ELŐNYEI: 1. A RUHÁK SZÉLES VÁLASZTÉKA Testszínű anyagának és a mindössze 0,3 mm vékonyságú kosárnak köszönhetően, a termék még a legfinomabb csipkeruhák alól sem látszik ki, a pántok hiányában pedig a nyitott ruhák mellé is tökéletesen alkalmas. 2. EGYSZERŰ HASZNÁLAT A legtöbb melltartó bőrirritációt okoz, ezzel szemben a Fly Bra anélkül tartja a melleket, hogy megsértené a bőrt. 3. EGY MÉRET A szilikon melltartó probléma nélkül minden méretnek és formának eleget tesz. 4. AKÁR 1-2 KOSÁRMÉRETTEL NAGYOBB MELLEK
A termék tökéletes formát kölcsönöz a melleknek, látványosan megemeli őket, segít az apróbb hibák eltüntetésében, valamint láthatóan nagyobb kebleket kölcsönöz viselőjének. A termék orvosi szilikonból készült, ezért nem okoz allergiás reakciót. 100%-os Minőség! LÉGY KÁPRÁZATOS MÉG MA. TÖBBSZÖRI FELHASZNÁLÁS: 1. Melltartónkat bátran kimoshatjuk meleg vízzel és szappannal. 2. Ezt követően, hagyjuk megszáradni, a közvetlen napsugárzást elkerülve. 3. A szilikon kiszáradásának elkerülése érdekében, ragasszunk fel védőfóliákat. Elégedett vásárlói visszajelzések: Álmos Janka 45 éves. Szeretnék csinosan, de semmiféleképpen nem kurvásan kinézni. Borzasztó, amikor valakinek átlátszik a melltartója. Én ezért vettem meg a Fly Bra melltartót, amit azóta sem bánok. Kovács Éva 22 éves. Ez a melltartó tökéletes a különleges alkalmakra, semmilyen ruha alól nem látszik ki és ellenállhatatlanná varázsolja a melleket! A barátom teljesen el volt ragadtatva! Lehel Mária 34 éves. A melleim sokat veszítettek feszességükből, de szerettem volna dögösen festeni a nyári ruhámban. A Fly Bra úgy megemelte a melleimet, hogy ismét 18 évesnek nézek ki! Gál Vanessza 19 éves. Ez a termék tökéletes megoldást biztosít az esküvői ruhák viselésére. Nem szerettem volna, hogy az átlagos melltartó elrontsa az összképet, szerencsére, ez nem is történt így. A Fly Bra egyáltalán nem észrevehető és igazán kényelmes. A SZEXIS DOLGOK SOSEM MENNEK KI A DIVATBÓL!

EGYSZERŰ HASZNÁLAT! A Fly Bra-t fürdés után érdemes felhelyeznünk, hiszen így a szilikon sokkal könnyebben tapad a bőrünkhöz. Távolítsuk el a kosarakon található védőfóliát, helyezzük a terméket a mellekre, majd kössük össze azt.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra, hogy értékelje azt!

Értékelés 0 / 5. Szavazásszám: 0

Eddig nincs szavazat! Legyen az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.